88823334

Publicaties en Referenties

Zie hieronder een selectie van publicaties van werkzaamheden waarin ik de lead heb gehad en referenties welke ik heb mogen ontvangen van stakeholders, klanten en/of collega's.

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen project? Stuur een bericht.

Aanbevelingen

Birsen Hofmans - Teammanager Mobiliteit a.i. bij Gemeente Den Haag - Ik heb Peter leren kennen als Projectmanager Technisch Beheer. Hoewel het Drijvend Paviljoen uniek was en is in zijn soort pakte Peter het beheer van dit gebouw moeiteloos op. Hij stelde de juiste vragen, wees ons op aspecten die we tijdens de bouw hadden kunnen meenemen en kwam zelfs met oplossingen.

Leo Zevenbergen - Projectleider financiën Omgevingswet bij Gemeente Rotterdam - Peter is een harde werker die goed hoofd- en bijzaken kan scheiden. Hij is voortdurend bezig om na te denken op welke manier processen en procedures kunnen verbeteren. Als leidinggevende benaderd hij elke medewerker op een manier die het beste uit de mens naar boven haalt.

Leonsio Patricio Conner - Projectleider, Adviseur Vastgoed gemeente Leiden - Mijn persoonlijke aanbeveling voor Peter Kroonen is als volgt: Peter is een zeer vaardig evenals deskundig persoon. De afgelopen 3,5 jaar heb ik de eer om samen met Peter te mogen werken aan een aantal projecten binnen de gemeente Rotterdam, (voormalig Ontwikkelingsbedijf) thans, Cluster Stadsontwikkeling, directie Vastgoed.

Betty Jochem - Op zoek naar een leuke job - Peter is een eerlijk en betrouwbaar mens met heel veel kennis.

Catalijne de Groot - oud wethouder gemeente Schiedam - Peter is een betrouwbare, energieke, positief ingestelde manager, die altijd ruimte vindt om problemen tussen door op te lossen en advies te geven waar nodig. Hij is adequaat in zijn handelen en voert snel en zonder aarzelen op de juiste manier opdrachten uit, hij delegeert maar houdt wel de regie.

Renk Ruijter - Eigenaar Eventhouse B.V. en RAD Ruijter Advies & Dienstverlening - Peter is a hard working manager who is able to manage a lot of work in the same time. He always believes for more than 100% in the things he is doing and has a great feeling of responsibility. Always there to help and improve people around him.

Conny Reijngoudt - Directeur-Bestuurder Bibliotheek aan den IJssel - Als bibliotheek huren wij een pand van de gemeente. Toen dat pand verbouwd werd, vertegenwoordigde Peter de gemeente. Ik heb hem leren kennen als een betrokken adviseur. Hij was goed benaderbaar en wist oplossingsgericht om te gaan met de verschillende belangen in het proces.

R(ob). H. Velthoen- Hoofd unit Vastgoedbeheer gemeente Capelle aan den IJssel - Peter past als vastgoedadviseur/projectleider perfect in een doortastende organisatie met een no-nonsense mentaliteit . Hij is door zijn ruime ervaring veelzijdig en daardoor breed inzetbaar. Van huurovereenkomst voor maatschappelijk of commercieel vastgoed tot slooptrajecten. Peter zet zijn schouder er onder en rond het efficiënt en effectief uit.