Betty Jochem

Betty Jochem

Peter is een eerlijk en betrouwbaar mens met heel veel kennis.

Leonsio Patricio Conner

Leonsio Patricio Conner

Projectleider, Adviseur Vastgoed gemeente Leiden

Mijn persoonlijke aanbeveling voor Peter Kroonen is als volgt:

Peter is een zeer vaardig evenals deskundig persoon. De afgelopen 3,5 jaar heb ik de eer om samen met Peter te mogen werken aan een aantal projecten binnen de gemeente Rotterdam, (voormalig Ontwikkelingsbedijf) thans, Cluster Stadsontwikkeling , directie Vastgoed. Naast zijn inhoudelijke kennis op het gebied van Vastgoed en in het bijzonder het managen van processen, wist Peter telkens ons te verrassen met zijn innovatieve ideeen op het gebied van verduurzamen van vastgoed.

Daarnaast heeft Peter een talent om mensen te motiveren en boeien. Zijn management skills past hij moeiteloos doch effectief toe binnen de afdeling. Kortom Peter beschikt over een breed scala aan management skills, waardoor zijn manier van managen goed van pas komt binnen een lerende organisatie.

Project overzicht: in relatie tot Vastgoed

Implementatie EPAU binnen de gemeente Rotterdam in 2008-2009
Groene daken
Implementatie Conditiemeting Rotterdams Vastgoed conform NEN 2767 2010- heden
Diverse inkoop- en aanbestedingstrajecten

Birsen Hofmans

Birsen Hofmans

Teammanager verkeer bij de gemeente Den Haag

Ik heb Peter leren kennen als Projectmanager Technisch Beheer. Hoewel het Drijvend Paviljoen uniek was en is in zijn soort pakte Peter het beheer van dit gebouw moeiteloos op. Hij stelde de juiste vragen, wees ons op aspecten die we tijdens de bouw hadden kunnen meenemen en kwam zelfs met oplossingen.

Peter verstaat zijn vak, houdt het overwicht en overzicht bij complexe projecten. Peter communiceert op een prettige manier, neemt niet genoeg met halve werk, analyseert de situatie en komt met werkbare oplossingen.

In de jaren die we samengewerkt hebben heb ik Peter leren kennen als degelijk, integer, doortastend, behulpzaam maar neemt de leiding wanneer dat moet. Hij is zeer goed op de hoogte van de vastgoedmarkt in Nederland, duurzaamheidsaspecten van gebouwen en kent zijn weg in ene bestuurlijk omgeving.

Renk Ruijter

Renk Ruijter

Eigenaar Eventhouse B.V. en RAD Ruijter Advies & Dienstverlening

Peter is a hard working manager who is able to manage a lot of work in the same time. He always believes for more than 100% in the things he is doing and has a great feeling of responsibility.

Always there to help and improve people around him.

Leo Zevenbergen

Leo Zevenbergen

Projectleider financiën Omgevingswet bij Gemeente Rotterdam

Peter is een harde werker die goed hoofd- en bijzaken kan scheiden. Hij is voortdurend bezig om na te denken op welke manier processen en procedures kunnen verbeteren. Als leidinggevende benaderd hij elke medewerker op een manier die het beste uit de mens naar boven haalt. Als collega is hij vriendelijk maar hij geeft wel duidelijk aan hoe hij over zaken denkt. Peter heeft het vermogen om mens en taak goed samen te laten gaan. Hij weet op een professionele manier prioriteiten te stellen bij moeilijke kwesties.

Catelijne de Groot

Catelijne de Groot

Wethouder bij Gemeente Schiedam

Peter is een betrouwbare, energieke, positief ingestelde manager, die altijd ruimte vindt om problemen tussen door op te lossen, en advies te geven waar nodig. Hij is adequaat in zijn handelen en voert snel en zonder aarzelen op de juiste manier opdrachten uit, hij delegeert maar houdt wel de regie.

Conny Reijngoudt

Conny Reijngoudt

Directeur-Bestuurder Bibliotheek aan den IJssel

Als bibliotheek huren wij een pand van de gemeente. Toen dat pand verbouwd werd, vertegenwoordigde Peter de gemeente. Ik heb hem leren kennen als een betrokken adviseur. Hij was goed benaderbaar en wist oplossingsgericht om te gaan met de verschillende belangen in het proces.

R(ob). H. Velthoen

R(ob). H. Velthoen

Hoofd unit Vastgoedbeheer gemeente Capelle aan den IJssel

Peter past als vastgoedadviseur/projectleider perfect in een doortastende organisatie met een no-nonsense mentaliteit. Hij is door zijn ruime ervaring veelzijdig en daardoor breed inzetbaar. Van huurovereenkomst voor maatschappelijk of commercieel vastgoed tot slooptrajecten. Peter zet zijn schouder er onder en rond het efficiënt en effectief uit.

Voor verduurzaming van het vastgoed draait hij zijn hand niet om. Zonnepanelen, sedumdak, Peter heeft aangetoond om ideeën om te zetten in afgeronde projecten. Ook in financieel opzicht staat Peter zijn mannetje en heeft  daardoor besparingen mogelijk gemaakt. Pluspunt hierbij is dat Peter waarde hecht aan duidelijke en heldere communicatie richting alle betrokkenen. Kortom een man die ter zake kundig meedenkt over initiatieven en daarna met een hoge productiviteit zorgt voor de realisatie.

P.Kroonen Projectmanagement

Nieuwe Maasstraat 12
3114 TJ Schiedam

T: 010 7616309 / 06 52824382
W: www.pkroonen.nl
E: kpm@caiway.net

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Privacyverklaring

KvK: 24488118
Btw-id.: NL 001624173828
Rabobank: NL22 RABO 0103 7683 19